درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند

رونمایی کره شمالی از بزرگترین موشک قاره‌پیمای خود

کره شمالی در مراسم رژه هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس حزب حاکم کارگر از بزرگترین موشک قاره‌پیمای خود رونمایی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 10
کد خبر: ۶۲۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر کره شمالی در مراسم رژه‌ای که امروز شنبه به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس حزب حاکم کارگر برگزار کرد، از موشک بالستیک قاره‌پیمایی رونمایی کرد که تاکنون دیده نشده بود و بزرگترین نمونه از نوع در میان موشک‌های این کشور است.

تحلیلگران گفتتند: این موشک که بر روی یک خودروی ۱۱ محوری حمل می‌شد، در صورتی که عملیاتی شود یکی از بزرگترین موشک‌های بالستیک قاره‌پیمای قابل حمل در جاده است.

همچنین در میان موشک‌های بالستیکی که امروز کره شمالی برای اولین بار در دو سال گذشته به نمایش گذاشت، یک موشک هواسونگ-۱۵ که دوربردترین موشک آزمایش‌شده این کشور است به همراه یک نمونه جدید که به نظر می‌رسد موشک بالستیک قابل پرتاب از زیردریایی باشد، وجود داشت.

این نمایش موشکی اولین مورد از زمان دیدار «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی با شماری از رهبران جهانی از جمله «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۸ بود؛ دیدارهایی که باعث توقت آزمایش‌های هسته‌ای و موشک پیونگ‌یانگ شده و امید به توافقی برای عاری‌سازی هسته‌ای شبه‌جزیره کره را تقویت بخشیده بود.

کیم در سخنرانی خود در آغاز مراسم امروز گفت: ما برای تقویت دفاع از خود و مقابله با همه تلاش های خطرناک و اقدامات تهدیدآمیز نیروهای متخاصم از جمله تهدیدهای هسته ای رو به رشد آنها، در کنار اجرای برنامه های کنترلی و مدیریت، نیروی بازدارندگی مان را نیز تقویت می کنیم.
خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی در این باره نوشت که اصولا تقویت نیروی بازدارندگی در ادبیات کره شمالی به معنای بهره‌گیری از تسلیحات هسته‌ای و افزایش توان کشور در این زمینه است.

ترامپ دو نشست با رهبر کره شمالی برگزار کرد که اولین آن‌ها به یک توافق دو صفحه‌ای که از نگاه تحلیلگران مبهم و کلی بود، ختم شد؛ اما نشست دوم به دلیل اختلاف طرفین درباره چگونگی رفع تحریم‌ها و مفهوم خلع سلاح هسته‌ای، نیمه‌کاره رها شد.

ایرنا

ارسال نظر